Zomercollectie 2024 van Wacoal

Juni 21, 2024

Wacoal heeft ook dit jaar weer een prachtige zomercollectie uitgebracht. Dit merk richt zich op zowel grote als kleine cupmaten. Zij laten jou mooi en vrouwelijk voelen in de vrolijkste zomerkleuren. Benieuwd naar de collecties? Lees dan snel deze blog!

We love pastel

Met pastelkleuren zit jij altijd goed! De nieuwste collecties van Wacoal hebben dit! Ook zijn deze prachtig gecombineerd met kant, waardoor het ook nog eens super verleidelijk is. De Lace Perfection collectie laat jou stralen. De gele lingerie in deze collectie is prachtig versierd met bloemenbroderie. Dit zorgt voor een luxe touch! Je hebt de keuze uit verschillende soorten slips en BH’s. De keuze is aan jou!

Fan van roze lingerie? Dan is de Raffine collectie helemaal iets voor jou! Deze zachtroze kleur zorgt ervoor dat jij je mooi voelt. Het kant loopt mooi door op de banden van de BH’s en aan de zijkanten van de slips. De combinatie met het gedetailleerde kant maakt dit een absolute must have. Ga jij voor een mooie bralette of een push-up BH?

Lace is always a good idea

Met kanten lingerie sla jij nooit de plank mis. Of je nu voor een randje kant gaat of kiest voor all-over-lace, jij voelt je verleidelijk. Voel je sexy in de Halo Lace collectie. Het luxe kant en het bloemenpatroon is een match made in heaven! De diep blauwgroene kleur zorgt ervoor dat de details nog mooier uitkomen.

Toch op zoek naar een fellere kleur? Dan is de Embrace Lace collectie jouw match! De gehele collectie is omhuld met mooie bloemenbroderie. De licht doorschijnende stof zorgt voor een verleidelijk look. Ook is het materiaal erg zacht waardoor het ook een plezier is om te dragen. Combineer de lingerie van deze collectie met een bijpassend nachtjurkje.

Ben je al verliefd geworden op een van de collecties van Wacoal? Neem dan snel een kijkje op ons website of kom langs in een van onze winkels.