Trend alert: brazilian bikinibroekje

Juni 13, 2024

Het brazilian bikinibroekje is een absolute must have voor de warme zomerdagen. Hiermee straal jij stijl en een zelfverzekerd gevoel uit. Sinds de jaren 70 is het een populair item en daarmee een favoriet van veel vrouwen. Benieuwd naar hoe de collecties eruit zien? Lees dan snel deze blog!

Shine met het brazilian bikinibroekje

Het brazilian bikinibroekje is perfect als jij stijlvol en sexy het strand op wil gaan. Het bikinibroekje laat je benen optisch langer lijken en door de pasvorm zie je iets meer billen dan bij een ‘normaal’ bikinibroekje. Kortom, deze mag niet ontbreken in jouw badmodecollectie! Kleur en een prachtige zomerse print? Dat is de Apollonis collectie van Marie Jo Swim. De zachte pastelkleuren en diepe tinten maken dit een plaatje om naar te kijken. De heldere pastelkleurige rand aan de bovenkant van het brazilian bikinibroekje zorgt voor een frisse look!

Fan van glitterbadmode? Dat is de Tinjis collectie van Marie Jo Swim. De groene kleur met de geribde stof zorgt ervoor dat de glitters er nog mooier uitspringen. Deze staat prachtig op iedere huidtint. De bovenkant van het brazilian bikinibroekje zorgt voor een mooie uitsnede, waardoor je figuur nog mooier uitkomt. De Vanilla And Black collectie van Beachlife is tijdloos. De zwart-witte combinatie en de subtiele structuurprint is de perfecte combinatie. De witte rand aan de bovenkant van het brazilian bikinibroekje zorgt voor een prachtig contrast, waardoor jij echt een statement maakt.

All color!

Ben je fan van een kleurtje voor je badmode? Dan ben je bij Annadiva aan het juiste adres. Met de Fiery Red collectie van Beachlife trek jij de aandacht! Door de mooie structuurstof met streepjesprint is deze collectie anders dan andere. Door de dunnere banden aan de zijkant van het brazilian bikinibroekje krijg je een mooie uitsnijding, waardoor je benen ook optisch langer lijken. Deze kan je combineren met de mooie Twist bikinitop of Triangle bikinitop. Toch liever een andere bikinitop? Neem dan een kijkje bij de collectie.

Ook de Fresh Green collectie heeft de mooie structuurprint in de bikinitops en bikinibroekjes verwerkt. De verfrissende kleur groen laat je stralen! Perfect voor een mooie dag aan het strand of aan het zwembad. Het mooie bedeltje aan de linkerkant van het brazilian bikinibroekje maakt deze collectie helemaal af. Last but not least, de Lavender Glitter collectie van Beachlife. Met deze collectie straal jij in de zon! De combinatie van de zachte lavendelkleur en het glittereffect is pure glamour. Jij valt op!

Benieuwd naar het volledige aanbod van Annadiva in brazilian bikinibroekjes? Neem dan snel een kijkje op onze website of kom langs in een van onze winkels.