Strapless BH: de absolute must have

April 24, 2024

De strapless BH is een absolute must have deze zomer! Dit model is perfect voor als jij een bandeau topje draagt in de warme zomermaanden. Geen bandje dat eraan te pas komt! Een strapless BH is voor iedere cupmaat perfect! Het maakt dus niet uit of je een grote cupmaat hebt, deze BH ondersteunt jou ook voldoende gedurende de dag! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel deze blog!

De strapless BH

De strapless BH is al een lange tijd een favoriet van veel vrouwen. Deze BH is perfect voor als je topjes hebt die strapless zijn. Hierdoor heb jij geen last van bandjes die zichtbaar zijn en ben je daardoor net wat meer gekleed! Een ander voordeel van de strapless BH is dat je deze ook met bandjes kan dragen. Zo kan je deze vastmaken, waardoor je hem ook kan dragen als een normale BH. Geen zorgen, de strapless BH biedt jou voldoende ondersteuning, ook zonder de bandjes! De meeste strapless BH’s zijn glad, waardoor deze onzichtbaar zijn onder je kleding. Ideaal!

It’s all about the details!

Ben je op zoek naar een strapless BH met prachtige details? Dan ben jij bij Annadiva aan het juiste adres. We hebben voor jou de perfecte selectie gemaakt! De strapless BH van de Jadei collectie van Marie Jo is de perfecte combinatie tussen een gladde cup, maar met een touch of lace. Dit romantische kant loopt door naar de achterkant van de BH. Door de vorm van de cups krijgen jouw borsten een mooie ronde vorm. De heldere witte lingerie laat jou stralen. De Tailored collectie van Freya Lingerie heeft een prachtige strapless BH. De streepjesprint zorgt voor een speels effect. Hierdoor zorg jij ervoor dat jij geen standaard BH hebt! Wil je een keertje de bandjes gebruiken? Deze kunnen op meerdere manieren gedragen worden, namelijk recht, kruislings of als een halter. De keuze is aan jou!

Wacoal heeft in de Halo Lace collectie een strapless BH die volledig omhuld is in luxe kant. Hierin is een prachtig bloemenpatroon verwerkt. De BH is naadloos, waardoor je borsten een natuurlijke vorm krijgen. Daarnaast krijg je voldoende ondersteuning waardoor jij je comfortabel voelt gedurende de dag. Ook deze kan je met bandjes dragen! Combineer deze met een bijpassende slip en jij bent helemaal ready! De I Do collectie van PrimaDonna Twist mag in dit rijtje niet ontbreken. De mousse cups van de strapless BH geven je borsten een stevige lift en zitten ook nog eens erg fijn. Het kant zit aan de onderkant van de cups en loopt door tot achter op de band. Prachtig!

Less is more!

Een gladde cup is perfect voor onder ieder kledingstuk! We hebben er een aantal voor jou geselecteerd! De Figuras collectie van PrimaDonna heeft een gladde strapless BH en is een absolute favoriet. Deze heeft een slimme constructie op het rugpand, waardoor deze goed op zijn plaats blijft zitten en comfortabel is. Ideaal! De Smooth collectie van Elomi Lingerie heeft gladde cups wat perfect is voor onder strakke tops. De beige kleur maakt deze nog minder zichtbaar onder je kleding. Het strikje tussen de cups maakt deze BH helemaal af. Ook deze strapless BH kan je met bandjes dragen.

De Avero collectie van Marie Jo heeft het klassieke geblokte patroon ook in de strapless BH verwerkt. Deze BH heeft een hoger middenstuk en bredere beugel waardoor je borsten net wat meer gelift worden. Ook hoef jij je geen zorgen te maken over het afzakken. Door het siliconenrandje heeft de BH voldoende grip en blijft alles op zijn plek zitten. Deze strapless BH is naadloos afgewerkt waardoor deze onzichtbaar is onder je kleding. Last but not least de Tom collectie van Marie Jo. Door de superzachte stof is deze strapless BH een plezier om te dragen. De vorm van de BH zorgt ervoor dat je borsten een rondere vorm krijgen. Ook krijg je extra steun vanuit het middenstuk tussen de cups. Met een bijpassende slip maak jij het compleet!

Ga jij voor een volledig omhulde strapless BH met kant of toch een gladde? Met deze BH draag jij tops op een stijlvolle manier! Benieuwd naar het volledige aanbod van Annadiva? Bekijk dan onze website of kom langs in een van onze winkels.