Strandaccessoires 2024

Mei 04, 2024

Mooie badmode is essentieel om te stralen op het strand en je goed te voelen! Strandaccessoires mogen daarbij niet vergeten worden. Van strandjurken tot mooie haaraccessoires, Annadiva heeft het allemaal! Maak jij je strandoutfit compleet met mooie strandaccessoires? Lees snel deze blog om op de hoogte te zijn van de nieuwste en mooiste strandaccessoires!

Strandjurken

Ga je na een ochtendje zonnen lekker lunchen? Geen probleem! Met een mooie strandjurk loop jij direct het strand af. Hierdoor ben je mooi gekleed en ziet niemand dat jij net van het strand af komt. Onze favorieten van dit seizoen hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Met de Sparkling Black collectie van Annadiva Swim val jij op! Door de glitters straal jij in de zon. Ook heeft deze jurk een afslankend effect door het trendy smokwerk aan de bovenkant. De Tinjis collectie van Marie Jo Swim heeft ook een prachtige strandjurk

Op zoek naar een strandjurk met kleur? Dat is de strandjurk van de Marival collectie van PrimaDonna Swim. De glanzende en luchtige stof maakt hem perfect voor een dagje strand. Met de turquoise kleur trek jij de aandacht. Ook de Treasure collectie van Cyell Badmode mag niet vergeten worden. De roestbruine kleur zorgt voor een elegante uitstraling. De kraaltjes rond de hals van dit strandjurkje maakt het helemaal compleet.

Kaftans en kimono’s

Liever iets anders dan het klassieke strandjurkje? Dan zijn kaftans en kimono’s de perfecte optie! Een kaftan is een los jurkje die verkrijgbaar is in een losser of strakker model. Hierbij heb je ook vaak de keuze voor korte of lange mouwen. Dit wordt ook wel gezien als een luchtig jurkje. De kaftan van de Navalato collectie van PrimaDonna Swim is een plaatje om naar te kijken. Door de verschillende printjes en kleuren raak jij niet uitgekeken op deze collectie. Combineer hem met een mooie sleehak en je bent klaar om te gaan! Als je op zoek bent naar een neutralere kleur dan is de kaftan van Opera iets voor jou! Deze is versierd met mooie kleuren en patronen rond de hals. Neutraal maar met een leuke toch!

Ook zijn kimono’s een absolute must have als je een dagje op het strand bent. Deze kan je gemakkelijk om knopen als je van het strand afgaat om een drankje te drinken. Kimono’s zijn wat langer, waardoor je eventuele onzekerheden bedekt als jij het strand verlaat. De Celaya collectie van PrimaDonna Swim heeft een prachtige kimono opgenomen in haar collectie. Deze laat je denken aan het zomerse Italië. Rond de taille kan je deze knopen met een ceintuur. De Tazar collectie van Marie Jo Swim mag ook niet vergeten worden. Met deze statementprint van schakels en luipaardprint trek jij de aandacht!

Pareo

Een pareo is een omslagdoek die je ook kan dragen als rok. Dit doe je door hem om je middel te dragen. Dit staat mooi op ieder lichaamstype! Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om hem net boven je borsten vast de knopen of hem om je nek te wikkelen, zodat je de pareo als een jurk kan dragen. De pareo’s van Sunflair zijn vol kleur! De turquoise kleur laat jou opvallen. Door de combinatie met de mooie bladerenprint wordt de kleur alleen maar versterkt. Niet opvallend genoeg? Dan is de andere pareo van Sunflair iets voor jou! Deze heeft verschillende kleuren en prints verwerkt in de stof. Prachtig! Ben je meer fan van een rustige pareo met een glitter? Dat is de Sparkling Jungle van Annadiva Swim. Met dit glittereffect creëer jij een elegante look waar jij straalt!

Haaraccessoires

Om jouw beachlook helemaal af te maken, zijn haaraccessoires een must have! Annadiva Swim heeft verschillende haaraccessoires uitgebracht die jouw outfit afmaken. Prachtig als je een rondje boulevard loopt! Ze komen in verschillende kleuren en prints! De Cotton Candy collectie is felroze kleur waardoor jij opvalt. Deze is leuk te combineren met een bijpassende bikini. Ook staat deze mooi bij verschillende kleuren en kan je een neutrale look net wat opleuken! De Seventies collectie heeft een unieke print die een zacht effect heeft. Match dit met een wit badpak om net wat spice toe te voegen aan je outfit. Last but not least, de Poppies collectie! Wit, roze en goud is de perfecte kleurencombinatie. Upgrade je outfit met de haaraccessoires van Annadiva Swim.

Shorts

De shorts van Annadiva Swim mogen in dit rijtje ook niet vergeten worden! Veel vrouwen vinden het fijner om net wat meer bedekt te zijn. Hiervoor is een shortje perfect! Ook maak je hiermee net je strandoutfit iets meer af. Annadiva Swim biedt verschillende collecties met shortjes aan. Deze hebben allemaal een losse fit en de mogelijkheid om hem rond de taille strakker te strikken. Ook kan je met de shortjes van Annadiva Swim zwemmen. Deze zijn namelijk van hetzelfde materiaal gemaakt als de badmode van Annadiva Swim. Perfect voor een dagje suppen of een andere watersport! De Summer Bay collectie is een absolute zomer must have! De zachtroze en paarse tinten staan prachtig op jouw gebruinde huid. Combineer deze short met een bijpassende bikinitop en je bent klaar om het strand op te gaan!

Ben jij een fan van casual chique? Dan is de Checky collectie iets voor jou! Dit is een tijdloos ontwerp die jou mooi laat voelen over jezelf. Met de geruite print maak jij een statement! De Stripe Lurex collectie heeft een zachte uitstraling door de aardse tinten die worden gebruikt. Met deze collectie kan jij nooit de plank misslaan! Combineer deze met een bijpassende haarband en jij bent summer ready!

Maak jij je outfit af met een van de strandaccessoires? Vind jouw perfecte match op Annadiva of kom langs in een van onze winkels!