Nieuw merk: Vossen badjassen

Juni 28, 2024

Annadiva heeft weer een prachtig nieuw merk aan haar assortiment toegevoegd, namelijk Vossen! In deze blog stellen wij je graag even voor aan dit merk.

Vossen badjassen

Vossen \zorgt ervoor dat jij heerlijk onder de douche vandaan komt. De badjassen zijn van 100% katoen gemaakt, waardoor ze heerlijk zacht zijn en de kleur goed wordt behouden. Het merk komt uit Oostenrijk. Hier worden de badjassen op een 14.700 hectare park geproduceerd. Heel erg uniek!

Ook vindt Vossen badjassen duurzaamheid erg belangrijk. Als jij een badjas koopt, denk je aan het milieu! Door de hoge productienormen is het duurzaam en kan jij heerlijk van je badjas genieten. Ook zijn de badjassen super zacht. Dit komt onder andere doordat ze 100% vegan zijn en alleen maar van natuurlijke materialen zijn gemaakt.

Collecties

Vossen badjassen ontwerpt tijdloze collecties waar jij je heerlijk in voelt. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de nieuwste modetrends, interieurtrends en de natuur. Vossen badjassen biedt veel verschillende kleuren aan. Hierdoor zit er gegarandeerd een kleur tussen die jij mooi vindt. Ook zijn in de badjassen mooie patronen verwerkt. Prachtig! Door de brede maatboog zit er voor iedereen wat tussen.

Kan jij niet wachten om jouw eigen Vossen badjas te bemachtigen? Neem dan snel een kijkje op onze website.