De mooiste beugel bikini's van dit moment

Juli 11, 2024

De warme dagen staan voor de deur, wat betekent dat het tijd is om je bikini's weer tevoorschijn te halen. In deze blog zetten we de mooiste beugel bikini's van dit moment voor je op een rijtje. Ontdek jouw nieuwe favoriet voor een stralende zomer!

Beugel bikini’s

Een beugel bikini is geschikt voor zowel grote als kleine cupmaten, zo worden er beugel bikini’s aangeboden in de cupmaten A t/m cup J. De beugel zorgt ervoor dat de borsten gescheiden en ondersteund worden. Dankzij de stevigheid die geboden wordt, blijft je beugelbikini goed zitten, ideaal voor een potje beachvolleybal of om baantjes te trekken in het zwembad.

Latakia van PrimaDonna Swim

Deze beugel bikini speelt perfect in op de trends van deze zomer, namelijk de: Bloemenprint, deze is niet meer weg te denken is uit de nieuwste badmodecollecties. Super leuk om deze top te combineren met de bijpassende Kaftan, ideaal voor als je een hapje gaat eten op het strand!

Nomad Nights van Freya

De Nomad Nights beugel bikinitop van Freya Badmode is een absolute must have voor deze zomer. Met haar levendige blauwe kleur en bohemien print straalt deze bikinitop pure zomer vibes uit. Door de diep uitgesneden cups worden je borsten subtiel gelift. Zo creëer je een prachtig decolleté!

Confidence van Annadiva Swim

Met de Confidence beugel bikinitop van Annadiva Swim zit je altijd goed. Deze bikinitop is ontworpen om je het beste van beide werelden te bieden: een klassieke, veelzijdige stijl en de perfecte pasvorm. Daarnaast heeft de bikinitop veel broekjes, zodat jij zelf jouw perfecte bikiniset kan samenstellen. Voor welk broekje ga jij?

Appolonis van Marie Jo

De Appolonis beugel bikinitop van Marie Jo Swim is een ware eyecatcher voor deze zomer. De top is versierd met een elegante en verfijnde watercolour print. De subtiele details en hoogwaardige afwerking geven de top een luxueuze uitstraling. Of je nu ontspant aan het zwembad of geniet van een cocktail op het strand, deze top laat je stralen met zijn elegante ontwerp en perfecte pasvorm.

Welke beugel bikinitop is jouw favoriet? Neem snel een kijkje op onze site voor meer inspiratie en shop jouw favoriete bikini voor deze zomer.